Cosmetische Acupunctuur Praktijk
cosmetische acupunctuur praktijk cosmetische acupunctuur praktijk
Cosmetische Acupunctuur  |  Acupunctuur Praktijk  |  Boek Cosmetische Acupunctuur  |  Acupunctuur  |  Energoscopie
cosmetische acupunctuur praktijk

Cosmetische Acupunctuur : Stralende schoonheid

Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeskunst. De behandeling richt zich op het ontsluieren van de eigen schoonheid die verborgen ligt onder de sporen van gebeurtenissen in het leven.

Schoonheid wordt vaak verbonden met bepaalde uiterlijke vormen: jong zijn en een rimpelloos gelaat. Ook al zeggen we vaak: 'ware schoonheid zit van binnen'. Maar we tellen onze rimpels en daarmee vellen we een oordeel over onszelf en anderen.

Schoonheid zit echter noch aan onze buitenkant noch van binnen. Schoonheid straalt door ons heen van binnen naar buiten en is sterk verbonden met de vibratie van ons fijnstoffelijke lichaam en onze zielekwaliteit. Dit zijn bij uitstek de gebieden waarop cosmetische acupunctuur invloed uitoefent.

De sporen van verdriet, wanhoop en ziekte vormen gedurende het leven laagje voor laagje een masker. Blokkades in de levensenergie hebben in vloed op de gezichtspieren die onze mimiek, dus onze uitdrukking bepalen. Dit masker staat tussen ons en de wereld in. Het is wat gezien wordt, maar wat ook ons zicht op de wereld bepaalt, waardoor onze nieuwe ervaringen negatief gekleurd worden.
Cosmetische acupunctuur laat de eigen stralende schoonheid weer ontwaken door laagje voor laagje dit masker te laten verdwijnen. Hiervoor zijn een serie van behandelingen nodig.

 

Terug in de tijd

In het gezicht en hals zijn veel acupunctuurpunten die invloed hebben op psychosomatische klachten en de energiebalans.

Door het plaatsen van naalden verdwijnt laagje voor laagje het masker dat de stralende schoonheid bedekt, waardoor een verjongingseffect bereikt wordt.
De gezichtsuitdrukking wordt ontspannen en het energieniveau gaat omhoog, waardoor verloederingsverschijnselen verdwijnen.
De hormoonhuishouding komt in balans in balans, menstruatie- en overgangsklachten verminderen of verdwijnen.
Er is een effect op de algemene gezondheidstoestand en de zintuigen gaan beter werken.
De stemming verbetert en het zicht op de eigen mogelijkheden en toekomstvisie verruimt zich, doordat oude vastzittende blokkades worden opgeheven.
De huid verjongt zich, is beter door bloed, wordt steviger en rimpels vervagen. Een duidelijk verjongingseffect kan worden bereikt.

 

De behandeling

Om een verjongingsproces op gang te brengen kan al na minimaal 12 behandelingen een verjongingseffect optreden. Bij de eerste behandeling neem je een goede kopie mee van de meest stralende portretfoto die je van jezelf bezit.
De behandeling richt zich niet alleen op de uiterlijke verschijnselen van veroudering, maar op het algemeen welzijn en vitaliteit.

Per behandeling zijn de kosten € 50, -. Voor een behandeling of informatie (cosmetische) acupunctuur kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev tel. 06 - 28136849.
Het adres is Pachter 16 te Leusden, zie voor de route beschrijving contact.

naar boven ^ ^

 

Cosmetische Acupunctuur :

  • Verjongingseffect
  • Natuurlijke schoonheid
  • Facelifting
  • Alternatief botox
  • Anti-aging

 

Cosmetische Acupunctuur :

Praktijk adres :

Cosmetische Acupunctuur Praktijk
Pachter 16
3834CE Leusden
(vlakbij Amersfoort)

T : 06 - 281 368 49
E : Cosmetische.Acupunctuur@gmail.com
I : Routebeschrijving + O.V. »

 

     
  Cosmetische acupunctuur praktijkCosmetische acupunctuurAcupunctuur praktijkBoek cosmetische acupunctuurAcupunctuurEnergoscopie | Cosmetische acupunctuur Amersfoort  
     
  Cosmetische acupunctuur praktijk : MOBILE website »
Links Cosmetische Acupunctuur »
Cosmetische Acupunctuur Folder »
Annebiene-Vladimir : Cosmetische Acupunctuur »

Annebiene-Vladimir : Acupunctuur »
 
     
  Copyright : Cosmetische Acupunctuur Praktijk 2010 © Utrecht / Amersfoort / Leusden  
 
cosmetische acupunctuur praktijk twitter  cosmetische acupunctuur praktijk hyves   cosmetische acupunctuur praktijk google site   cosmetische acupunctuur praktijk facebook   cosmetische acupunctuur praktijk linkedin   cosmetische acupunctuur praktijk msn   cosmetische acupunctuur praktijk bol.com   cosmetische acupunctuur praktijk googlemaps