cosmetische acupunctuur

Boek cosmetische acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur  |  Acupunctuur Praktijk  |  Boek Cosmetische Acupunctuur  |  Over Acupunctuur  |  Over Energoscopie
cosmetische acupunctuur

Boek Cosmetische Acupunctuur :
'Poorten van verborgen schoonheid'

Schoonheid straalt door ons heen van binnen naar buiten en is sterk verbonden met de vibratie van ons fijnstoffelijke lichaam en onze zielekwaliteit. Dit zijn bij uitstek de gebieden waarop cosmetische acupunctuur invloed uitoefent.

Boek cosmetische acupunctuurVladimir Dmitriev
Uitgeverij: KunstMag
Uitgave datum: 2010-07-01
ISBN: 9789075979459
Aantal pagina's: 148
Uitvoering: softcover

Beschrijving

"Kijk,
Daar is de rivier.
Daarin zie je jezelf weerspiegeld.
De rivier voert je weerspiegeling niet mee,
Maar stroomt er doorheen.
In je aanblik blijf jij."

In 'Poorten naar verborgen schoonheid' beschrijft Vladimir Dmitriev op caleidoscopische wijze zijn professionele en persoonlijke ontdekkingstocht in een nieuw, nog onontgonnen gebied van de acupunctuur; een nieuwe dimensie zelfs in benadering en toepassing: de cosmetische acupunctuur. In zijn meer dan twintigjarige praktijk als acupunctuurarts constateerde hij gaandeweg dat de werking van de behandelingen zich niet slechts uitdrukt in genezing van fysieke klachten, maar vaak ook leidt tot heling in diepere emotionele en psychische lagen. Deze heling komt tot uitdrukking in het gezicht: het innerlijk licht dat elk mens zijn schoonheid verleent wordt opnieuw waarneembaar.

Dmitriev ontwikkelde een bijzondere beeldtaal voor de acupunctuurpunten van het gezicht, een serie 'sensogrammen'; oersymbolen, gelijkend op rotstekeningen. Deze tekeningen tonen zijn persoonlijke uitdrukking van de kwintessens van de emotionele energetische kwaliteit die wordt uitgestraald door de respectievelijke acupunctuurpunten. Deze sensogrammen geven op een geheel eigen wijze richting en betekenis aan de behandelingen.

Geleid door zijn doorwrochte vakkennis en ervaring enerzijds en de visie van zijn ziel anderzijds doorkruist Vladimir Dmitriev alle elementen en sferen die aan dit wonderschone proces ten grondslag liggen. Zijn bevindingen worden getoetst in de nieuwe behandelmethode, de resultaten zijn opmerkelijk. In 'Poorten van verborgen schoonheid' doet hij verslag van zijn queeste.

 

Vladimir Dmitriev (auteur)

Vladimir Dmitriev werd in 1958 geboren in Budapest uit Russische ouders. Hij groeide op in Zlatoust, in de uitgestrekte, rijke natuur van de zuidelijke Oeral, het oudste gebergte ter wereld, waar Azië en Europa elkaar ontmoeten. Zijn studie geneeskunde deed hij in Sint Petersburg, waar hij zich laafde aan het bloeiende culturele leven. De jarenlange persoonlijke begeleiding van een groot leermeester in de acupunctuur leidde hem de wereld van de Chinese geneeskunde binnen. Dmitriev begon een medische vervolgstudie acupunctuur in Sint Petersburg en rondde zijn studies af in China. Hij houdt praktijk in Nederland en in Duitsland. Eerder schreef Vladimir Dmitriev 'Sterren van zeven spiegels', een dichterlijk en verhalend, zeer verhelderend en veelgelaagd document over zijn beleving van- en zijn visie op de acupunctuur.

 

Te koop: Boek cosmetische acupunctuur
'Poorten van verborgen schoonheid'

Het kan zijn dat de boek online tijdelijk niet leverbaarbaar is. In dit geval verwijzen we u telefonisch contact met ons op te nemen 06 - 281 368 49. De boek kunt (op afspraak) bij ons praktijk aanschaffen.

Kunstmag : www.kunstmag.nl/07-diverseuitgaven/#schoonheid

Boekenstand : www.boekenstand.nl/products/Poorten_naar_verborgen_schoonheid-40214.html

Boekenvrom : www.boekenvorm.nl/contents/nl/d5.html

Ako : www.ako.nl/product/9789075979459/poorten-naar-verborgen-schoonheid-vladimir-dmitriev/

Selexyz : www.selexyz.nl/product/9789075979459/vladimir-dmitriev/poorten-naar-verborgen-schoonheid/

Boekplus : www.boek-plus.nl/vladimir-dmitriev

Spiritueleboeken : spiritueleboeken-kopen.nl/poorten-naar-verborgen-schoonheid-36578/

ECI : www.eci.nl/boeken/poorten-naar-verborgen-schoonheid-vladimir-dmitriev-9789075979459

Freerecordshop : www.freerecordshop.nl/boeken/poorten-naar-verborgen-schoonheid-vladimir-dmitriev-9789075979459

 

Presentatie 'Poorten van verborgen schoonheid'

De presentatie van de nieuwste boek van Vladimir was op 12 december 2010, zondag 15.00 uur. Locatie : Pachter 16, 3834CE Leusden. Routebeschrijving »

 

Boek Acupunctuur : 'Sterren van Zeven Spiegels'

Zelf je energiebalans versterken; het kan!

Workshop self-healing: werken met lichtkanalen en het fijnstoffelijk lichaam.

In het boek "Sterren van Zeven Spiegels" verteld Vladimir over de meer dan 20 jaar medisch speurwerk die hij heeft verricht op het gebied van acupunctuur.
Op basis van dit boek geeft hij in de workshop self-healing over de principes van acupunctuur.

 

Sterren van Zeven Spiegels


Het beleven van de Oeral is de belangrijkste ervaring van mijn leven. De ijskoude winternachten, het heldere licht van de sterren dat samenkomt met het licht van de sneeuw. Het is dit licht dat ik later vond in de acupunctuur kanalen van het menselijk lichaam.

 

Vladimir Dmitriev (auteur)


De Russische arts Vladimir Dmitriev is gefascineerd door de acupunctuur waarnaar hij al meer dan twintig jaar wetenschappelijk onderzoek verricht. Vladimir Dmitriev is daarmee geworden tot een uitzonderlijk acupunctuur arts die specifieke diagnose- en onderzoeksmethoden heeft ontwikkeld. In Sterren van Zeven Spiegels vertelt hij over zijn passie voor het licht en zijn visie op de ontwikkeling van de ziel, steeds gezien vanuit de acupunctuur.

Prijs: € 19,95
Pagina's 120
Tekst: Vladimir Dmitriev
Fotografie: Pieter Ouddeken
Druk: full-colour
Uitgever: KunstMag, Zutphen
U kunt het boek bekijken en bestellen via: www.kunstmag.nl of www.bol.com

 

Inhoud


In Sterren van Zeven Spiegels lopen twee verhaallijnen die het samenvallen van kunst en wetenschap als het ware symboliseren.

Enerzijds is er het poëtisch verwoord levensverhaal van 'de jongen', dat deels fictie en deels autobiografisch is. Deze jongen wordt geboren in de Oeral, op de grens van Azië en Europa, en ervaart de grote uitdagingen van het leven in allerlei gebeurtenissen. Uiteindelijk ontdekt de jongen de acupunctuur als instrument om zichzelf en de wereld te begrijpen. In zijn levensverhaal heeft hij zijn ervaringen stuk voor stuk verzameld, verklaard en benoemd als de facetten van het kristal.

Daarnaast deelt Vladimir Dmitriev zijn grote, medische kennis over de waarde en betekenis van de acupunctuur. Aan de hand van 'essenties' (dit zijn herkenbare begrippen zoals 'angst' en 'blaas') neemt hij de lezer mee in de intrigerende wereld van lichaam, geest en acupunctuur.
Sterren van Zeven Spiegels brengt de lezer van het dramatische Midden-Europa, via het oude mythische Azië, naar het moderne Europa.

 

De Naald


IIn het oude Egypte gebruikten priesters en farao's een koningsstaf om het niveau van opperste meditatie te bereiken. Door in beide handen een staf vast te houden, brachten ze zichzelf in trance. Ze openden zich voor energie van buitenaf; energie vanuit de krachtvelden van de aarde vloeide middels de koningsstaf en hun handen naar de aura van de machthebbers.

Esoterische symbolen en edelstenen die op de staf waren aangebracht veroorzaakten dit proces, ze waren de magneten van de kracht. Door deze manipulatie van de krachten werd de wil van de farao's uitgevoerd, werden er oorlogen gevoerd, goede oogsten opgeleverd en piramides gebouwd. Ook koningen en tsaren in andere samenlevingen en tijden gebruikten een koningsstaf om hun macht te symboliseren; middels de staf werd het goddelijke karakter van hun functie en persoon uitgedrukt.

Waarom voelen wij ons machtiger als we een stok in onze hand houden? Natuurlijk is de stok een verlengstuk van onze hand en levert dat in een strijd een voordeel op. Maar dat is niet de reden. In de top van stok wordt al de kracht van de persoon die hem vasthoudt geconcentreerd. Een toverstaf werkt op dezelfde wijze, het is een instrument om de macht en de wil van de tovenaar uit te drukken. Daarom kan iedereen zijn eigen toverstaf hebben die bijdraagt aan zijn of haar kracht.

Ook goden en engelen hebben geleiders nodig voor hun energie. Op de vele afbeeldingen houden zij naalden vast zo lang als speren. Deze zijn niet gemaakt van aardse materialen maar van licht.

De naald is niet toevallig gekozen als het instrument in de accupunctuur. In de punt van de naald kan de dokter al zijn energie concentreren en middels manipulatie de patiënt behandelen. Oude wijzen zeggen dat een hand die een naald vasthoudt te vergelijken is met een hand die een tijger vangt bij zijn staart, waardoor de hand de kracht krijgt van een draak. Bij het gebruik van de naald moet het hart open staan, ontspannen en kalm zijn alsof je wacht op een dierbare vriend. De beste controle over de naald heb je dan ook als je deze vasthoudt met de toppen van je vingers. Het is niet voor niets dat schilders goddelijkheid weergeven door slechts een hand uit een wolk af te beelden. Het is van het grootste belang dat iemand die een naald ter hand neemt, weet dat zijn hand op dat moment een scheppende kracht is.

 

Externe links:

Artemis : Een ontroerend mooi boek over de mens, acupunctuur, Westerse en Oosterse geneeskunde. Door Vladimir Dmitriev, arts en acupuncturist.

Boeken Route : Sterren van Zeven Spiegels brengt de lezer van het dramatische Midden-Europa, via het oude mythische Azië, naar het moderne Europa. Trefwoorden: accupunctuur, russisch, arts, geneeskunde, meridianen.

Wever van Wijnen : Sterren van zeven spiegels / Dmitriev, V. / ISBN 9789080865518, 2007, 156 blz., ingenaaid, druk 1

Boekbesprekingen : Sterren van zeven spiegels / Vladimir Dmitriev

Annebiene-Vladimir : In het boek "Sterren van Zeven Spiegels" verteld Vladimir over de meer dan 20 jaar medisch speurwerk die hij heeft verricht op het gebied van acupunctuur.
Op basis van dit boek geeft hij in de workshop self-healing over de principes van acupunctuur.



 

naar boven ^ ^

 

Cosmetische Acupunctuur :

  • Verjongingseffect
  • Natuurlijke schoonheid
  • Facelifting
  • Alternatief botox
  • Anti-aging

 

Cosmetische Acupunctuur :

Praktijk adres :

Cosmetische Acupunctuur Praktijk
Pachter 16
3834CE Leusden
(vlakbij Amersfoort)

T : 06 - 281 368 49
E : Cosmetische.Acupunctuur@gmail.com
I : Routebeschrijving + O.V. »

     
  Cosmetische acupunctuur praktijkCosmetische acupunctuurAcupunctuur praktijkBoek cosmetische acupunctuurAcupunctuurEnergoscopie | Acupunctuur Praktijk Amersfoort  
     
  Acupunctuur Praktijk Amersfoort : MOBILE website »
Links Acupunctuur Praktijk »
Cosmetische Acupunctuur Folder »
Annebiene-Vladimir : Cosmetische Acupunctuur Amersfoort »

Annebiene-Vladimir : Acupunctuur Amersfoort »
 
     
  cosmetische acupunctuur 2010 © Amersfoort / Leusden  
 
cosmetische acupunctuur twitter  cosmetische acupunctuur hyves   cosmetische acupunctuur google site   cosmetische acupunctuur facebook   cosmetische acupunctuur linkedin   cosmetische acupunctuur msn   cosmetische acupunctuur bol.com   cosmetische acupunctuur googlemaps